AUTO ŠKOLA Pravo, Novi Beograd

  NAŠA VIZIJA

Auto skola PravoNaša vizija je da baš svaki kilometar vožnje učinimo bezbrižnim, sigurnim, zabavnim i ekonomičnim.

Mi u auto školi PRAVO verujemo da svaka osoba zaslužuje priliku da postane vrhunski vozač i uvek uživa u vožnji. Ako želiš auto školu koja će tvoje znanje i iskustvo vožnje učiti bezbrižnijim, bezbednijim, ekonomičnijim i zabavnijim, onda je PRAVO tvoj pravi izbor.

Tajna našeg uspeha leži u stalnim inovacijama, podizanju nivoa bezbednosti učesnika u saobraćaju, stručnom usavršavanju kadra, velikim kapacitetima, kao i dostupnosti na svakom koraku i u svakom trenutku, a to je ujedno ono što nas razlikuje od drugih.

POVERENJE

  Naša auto škola ima veoma veliko i dugogodišnje iskustvo u osposobljavanju vozača svih kategorija. Naš najveći uspeh je poverenje naših klijenata, koje smo stekli profesionalnim zalaganjem i trudom.

Naše prostorije se nalaze u blizini TC “Piramida” u ulici Gandijeva 168 na Novom Beogradu.

NAPREDAK

  Obučavamo kandidate za AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE i D kategorije. Pored toga našim kandidatima pružamo stručnu pomoć u savladavanju svakog segmenta osposobljavanja.

Naši instruktori i predavači poseduju odgovarajuće licence i kontinuirano se usavršavaju.

NA USLUZI

  Možete doći u naše učionice i učiti na računarima vozačku teoriju koja Vam je potrebna za polaganje teorijskog dela ispita. Takođe smo Vam obezbedili stručnu literaturu .

Pružićemo Vam sve potrebne informacije i savete kako da najlakše i najbrže dođete do vozačke dozvole.

AUTO ŠKOLA PRAVO, NOVI BEOGRAD

Želiš li i ti da nam pružiš priliku?
Slobodno se zabavi!

Naša škola će Vam pružiti sve mogućnosti i komfor da vozite i učite vožnju u bezbednim i kvalitetnim automobilima, uz konstantnu pažnju i savete naših iskusnih instruktora. Imate mogućnost izbora instruktora, vozila i termina obuke.

Želimo Vam da u našoj auto školi, lako i jednostavno postanete dobar i bezbedan vozač!