auto skola cena beograd

Cena auto škole

Cena auto škole Novi Beograd Auto škola Pravo je napravila kalkulator cena koji će Vam pomoći da izračunate koliko košta polaganje u auto školi u zavisnosti od kategorija koje posedujete i one za koju biste želeli da polažete. Koliko košta auto škola u Beogradu?   Loading…     Zbog čega je nekad bila jeftinija obuka…

Details
obavezna oprema za auto

Obavezna oprema za auto

Izvođenje poligonskih radnji

Auto škola Pravo je obezbedila kandidatima snimak poligonskih radnji za polaganja vozačkog ispita B kategorije na Novom Beogradu. Izvođenje poligonskih radnji su sastavni deo ispita, odnosno polaganja praktičnog dela ispita.

Details
voznja po snegu

Vožnja po snegu, ledu i magli

Saveti za vožnju u različitim vremenskim uslovima. Vožnja po snegu, ledu, kiši, magli. Kako voziti po snegu, ledu i magli?   U cilju povećanja bezbednosti učesnika u saobraćaju, auto škola Pravo sa Vama deli savete korisne za vožnju u različitim vremenskim uslovima, kao što su vožnja po snegu, ledu, kiši, magli.   Vožnja po snegu…

Details

Prevencije zaštite kandidata | Covid-19

U cilju suzbijanja i prevencije zaštite kandidata,

Auto škola PRAVO je svoja vozila unapredila i rizik od širenja zaraze novim virusom Covid19 time svela na minimum. ✅

Pored obaveznih maski i rukavica, vozila Auto skole PRAVO su dobila NOVE, potpuno PROVIDNE barijere koja ima ulogu u sprečavanju širenja virusa. ✅

Details
Auto škola Pravo, Novi Beograd

Poligonske radnje B kategorija

Izvođenje poligonskih radnji

Auto škola Pravo je obezbedila kandidatima snimak poligonskih radnji za polaganja vozačkog ispita B kategorije na Novom Beogradu. Izvođenje poligonskih radnji su sastavni deo ispita, odnosno polaganja praktičnog dela ispita.

Details
Polaganje B kategorija

Polaganje B kategorija – situacije i saveti

Auto škola Pravo je obezbedila kandidatima snimak rute polaganja vozačkog ispita B kategorije na Novom Beogradu. Licencirani instruktor i ispitivač iz Auto škole Pravo je detaljno objasnio na šta kandidat treba da obrati posebnu pažnju prilikom polaganja vozačkog ispita. Saveti koje instruktor daje kandidatu koji polaže ispit za B kategoriju na Novom Beogradu su identični kao oni koje kandidati imaju priliku da čuju prilikom obuke u auto školi Pravo. Na video snimku koji smo pripremili za vas, pogledajte situacije u kojima je vrlo verovatno da će se naći kandidati prilikom polaganja vozačkog ispita B kategorije na Novom Beogradu.

Details
Auto škola online

Auto škola online

Auto škola vrši i online upis kandata

Prateći promene i zahteve naših korisnika auto škola Pravo je obezbedila svojim polaznicima da u što kraćem roku savladaju teoretski deo vozačkog ispita. Naša auto škola online Vam omogućava da vežbate zvanične testove koji će Vam se pasti na teoretskom delu vozačkog ispita.

Details

Zakon o vezivanju pojasa na zadnjem sedištu

Uvođenje zakona o vezivnju pojasa na zadnjem sedištu stupio je na snagu 2005 godine. Tada je bila propisana kazna za ne vezivanje pojasa na zadnjem sedištu 5000din, međutim 2018. godine doneta je oduka o promeni visine kazne na 10000 dinara.

Details
dodatni casovi

Dodatni časovi pred dugačak put

Sezona godišnjih odmora je u jeku.

Razmišljate se gde da krenete?
Ako je Vaša destinacija Grčka imajte na umu da je od Beograda do Soluna 644 Km I da Vam je potrebno oko 7 sati kondicione vožnje.

Details